Dosar penal în urma incidentului aviatic de la Cluj-Napoca

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Cluj-Napoca au deschis, joi,  un dosar penal cu privire la incidentul aviatic de pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj, când un avion a ratat aterizarea și a ieșit de pe pistă câțiva zeci de metri.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres, la locul evenimentului s-a deplasat un procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, precum si politisti de la Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj in vederea efectuarii cercetarii la fata locului si dispunerii masurilor procedurale necesare.

Un avion care efectua o cursa charter de la Bucuresti si transporta peste 100 de pasageri la bord a iesit joi de pe pista Aeroportului International 'Avram Iancu' Cluj in timpul manevrelor de aterizare.

Potrivit reprezentantilor aeroportului, nu exista victime si nimeni nu a fost ranit.

Directorul Aeroportului International 'Avram Iancu' Cluj, David Ciceo, a declarat ca avionul a iesit de pe pista la aterizare.

"Aeronava nu a fost avariata, iar pasagerii au fost debarcati in bune conditii. O comisie speciala de la Autoritatea Aeronautica si de la aeroport va investiga cauzele incidentului", a spus Ciceo.

Avionul efectua o cursa charter de la Bucuresti catre Barcelona, cu escala la Cluj, si avea la bord 116 persoane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel