Incendiu Constanța. Dosar penal, după ce o femeie a murit căzând de la balcon

Sursa foto: ISU Constanța
Sursa foto: ISU Constanța

Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București a deschis dosar penal pentru neglijență în serviciu în legătură cu intervenția pompierilor la incendiul produs marți în Constanța, în urma căruia o femeie a murit.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, procurorii militari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu, cu privire la circumstanțele în care a avut loc intervenția pompierilor din cadrul ISU Dobrogea la stingerea incendiului produs în Constanța, împrejurare în care și-a pierdut viața o femeie, potrivit Mediafax.

„În cauză, procurorii militari efectuează acte de urmărire penală în raport de infracțiunea menționată în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt, urmând să fie oferite detalii suplimentare atunci când împrejurările o vor permite”, se arată în comunicat.

Un incendiu de proporții a izbucnit marți într-un bloc din municipiul Constanța. Focul a apărut la etajul 6 al imobilului cu 7 nivele. Proprietara locuinței în care a izbucnit incendiul a murit după ce a căzut de pe balcon încercând să scape de flăcări.

Mai multe anchete au început marți la ISU Dobrogea după ce pompierii constănțeni nu au putut salva femeia. Pompierii ajunși la fața locului nu aveau autoscară și saltea pentru salvarea persoanelor aflate la înălțime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel