Dosar penal după moartea lui Patrick Ekeng

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

S-a deschis dosar penal în cazul morţii Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez de la Dinamo.

Este o investigaţie in rem deocamdată - vizează aşadar condiţiile în care a murit sportivul, nu este îndreptat împortiva cuiva anume.

Ofițerii Serviciului-Omoruri vor investiga condițiile în care a murit fotbalistul. Chiar de astăzi vor începe audierile. Există controverse în privinţa ultimelor momente din viaţa fotbalistului şi a modului în care s-a intervenit.

Vor fi audiați medicul de pe ambulanța privată, medicul, o femeie despre care suporterii au spus că mânca semințe și fuma în tribune, șoferul ambulanței, staff-ul medical al echipei și alți reprezentanţii ai clubului.

Polițiștii vor stabili de ce ambulanța a intrat doar după trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare. Mai mult, ambulanța nu ar fi fost dotată cu defibrilator.

Medicii au încercat vreme de o oră şi jumătate să-l resusciteze pe Patrick Ekeng, dar n-au mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani.

Vă reamintim că, vineri seara, la meciul Dinamo-Viitor, unul din jucătorii alb-roşilor, camerunezul Patrick Ekeng, s-a prăbuşit pe gazon şi a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel