Dosar penal, după ce Onțanu a ajuns la arest. Care e motivul

Un dosar penal ar putea fi deschis după ce mașina în care se afla Neculai Onțanu, primarul suspendat al sectorului 2, a intrat în curtea arestului Poliției Capitalei, la mai puţin de o oră după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă a sa, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ar fi vorba despre violarea sediului profesional.

Poliția ar putea întocmi dosar penal și ar urma să stabilească participația fiecărei persoane în acest caz, au precizat sursele.

Sursele citate au explicat că mașina în care se afla Onțanu a intrat în curtea arestului în același timp în care o dubă a poliției ieșea.

Astăzi urmează să se stabilească participația fiecărei persoane. Cercetările îl vor viza inclusiv pe polițistul de la poartă, au arătat sursele judiciare.

Neculai Onțanu s-a predat vineri la arestul central al Poliției, la mai puțin de o oră după ce magistrații de la Curtea de Apel București au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a primarului sectorului 2, acuzat de luare de mită.

Decizia nu este definitivă însă este executorie, astfel încât Neculai Onțanu va fi închis în arestul Poliției Capitalei.

Decizia poate fi contestată de primarul Sectorului 2 la instanța superioară (ICCJ).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel