Dosar Lucan. Emil Boc, audiat la DIICOT

Emil Boc a ajuns la sediul DIICOT, acolo unde este audiat de procurori. 

El ar fi trebuit să se prezinte în urmă cu câteva zile, ca martor, la sediul DIICOT pentru audieri în dosarul medicului Mihai Lucan. Primarul Clujului nu s-a prezentat și a convenit cu procurorii să ajungă la audieri la o dată stabilită de comun acord. El a motivat că citarea la sediul DIICOT a fost făcută cu prea puțin timp înainte. 

Emil Boc este audiat după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat că ar fi intervenit şi l-ar fi ajutat pe profesorul Lucan să-şi deschidă o clinică.

„El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a afirmat Ungureanu.

În replică, Emil Boc a spus că nu a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru construcţia clinicii acestuia a fost încheiat înainte ca el să fie primar al Clujului.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel