Dosar George Maior, dispărut. Ana Roman: E prima oară când m-a întrebat DNA așa ceva

Ana Maria Roman a prezentat, la "Sinteza zilei", de la Antena 3, mai multe informații despre dosarul penal care l-ar fi vizat pe fostul șef al SRI George Maior, dosar care ar fi dispărut din DNA.

Denunțul împotriva fostului director SRI, George Maior, a fost depus la DNA de Tiberiu Urdăreanu, la sfârșitul anului 2014. În acest dosar este vorba despre trafic de influență pentru suma de 500.000 de euro, care ar fi ajuns la Gabriel Oprea, în folosul UNPR, bani dați chiar în sediul SRI, potrivit informațiilor prezentate de jurnalista Ana Maria Roman, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Am aflat de acest denunț anul trecut, am început să fac solicitări la DNA. Știam că neoficial această informație ar fi trecut și prin Comisia SRI din Parlament și mi-am dorit foarte mult să vin cu aceste date cu o confirmare oficială pentru că aceste afirmații voiam să le probez cu documente, așa cum fac de obicei. Și de aici a pornit o corespondență fabuloasă, uluitoare, nemaiîntâlnită cu DNA", a spus Ana Maria Roman.

"Conform unor surse, Tiberiu Urdăreanu a fost amenințat după ce a depus acest denunț", a mai spus jurnalista.

Primul răspuns primit de Antena 3 de la DNA

"Era pentru prima oară când DNA mă întreba de unde știu ce întreb. Și le-am răspuns, dându-le detalii din denunțul depus", a spus Ana Roman.

Răspunsul Anei Roman pentru DNA:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel