Dosar Gala Bute: Rudel Obreja: Toată lumea face denunțuri. Nu spun ce vor procurorii

Fostul președinte al Federației Române de Box (FRB), Rudel Obreja, în cazul căruia DNA a propus arestarea preventivă, spune că mulți suspecți din dosarul "Gala Bute" au recurs la delațiuni pentru a primi pedepse mai blânde, dar că el refuză să le urmeze modelul pentru că nu are ce să spună despre fostul ministru

"Asta se dorește: un denunț al meu împotriva dnei Udrea, pe care nu îl voi face", a declarat Obreja, menționând că "toată lumea face denunțuri".

"Obreja nu spune ceea ce vor anchetatorii, procurorii. Nu că au colaborat. Asta nu cred eu. Este real", a mai spus Obreja.

Fostul consilier al Elenei Udrea, Ștefan Lungu, și fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării și Turismului, Gheorghe Nastasia, au fost plasați în arest la domiciliu, după ce ar fi acceptat să colaboreze cu anchetatorii. În cazul lui Rudel Obreja, procurorii au propus arestarea preventivă preț de 30 de zile, o decizie în acest sens urmând să fie luată de către Înalta Curte de Casație și Justiție.

Procurorii au cerut arestarea preventivă și a Elenei Udrea.

Potrivit DNA, Rudel Obreja, la data faptelor reprezentant al SC Europlus Computers SRL și președintele FRB, este acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de spălare de bani, două infracțiuni de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Știre în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel