Dosar Firea-Băsescu. Traian Băsescu: Probabil voi fi chemat la Parchet

Traian Băsescu a declarat, marţi, la sediul PMP, că nu a fost chemat încă la Parchetul instanței supreme în cazul plângerii depuse de senatorul Grabriela Firea, dar "probabil" va fi chemat.

Fostul președinte Traian Băsescu a mers, astăzi, la sediul PMP, unde s-a întâlnit cu liderii partidului, iar la plecare a fost întrebat dacă a fost chemat la Parchet în cazul plângerii formulate împotriva sa de senatorul PSD, Gabriela Firea. 

"Probabil voi fi, deocamdată nu", a răspuns fostul președinte Traian Băsescu, citează romaniatv.net.

Dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj a fost redeschis la data de 30 decembrie 2014 de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, întrucât fostul şef al statului nu mai beneficiază de imunitate.

Scandalul Băsescu - Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu.

Fostul şef al statului a mai spus că senatorul PSD Gabriela Firea este "o şantajistă de profesie". "Nu e un atac la o femeie, e un atac la o şantajistă care pretinde să fie respectatată ca senator al României, după ce a făcut bine şcoala turnătorului Felix", a precizat Băsescu.

Dosar Firea-Băsescu. Bolcaș: Băsescu va trebui să fie audiat în calitate de făptuitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel