Dosar Firea-Băsescu. Bolcaș: Băsescu va trebui să fie audiat în calitate de făptuitor

Dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj a fost redeschis de procurorii Parchetului instanţei supreme, întrucât fostul şef al statului nu mai beneficiază de imunitate.

VEZI ȘI: Turcescu-Sorina Matei, REPLICI ȘOCANTE: "Omor. Interlop. DNA"

Lucian Bolcaș a comentat acest subiect și a spus că Traian Băsescu trebuie să fie audiat în primul dosar care a fost redeschis.

"Cu siguranță, Traian Băsescu va trebui să fie audiat în calitate de făptuitor în acest dosar. Important este că voi asista la această audiere. Voi fi și eu acolo. În al doilea rând, vreau să vă spun că există o problemă în ceea ce privește multitudinea dosarelor lui Traian Băsescu. Până să se inventeze această bizarerie îmbrățișată chiar de CCR privind imunitatea absolută, soluțiile Parchetului General în dosarele care i-au fost deschise lui Traian Băsescu au fost diverse. Dacă se urmărește redeschiderea tuturor dosarelor, oricine are dreptul să facă o cerere de a se continua urmărirea penală contestând soluțiile date. Subliniez ideea că oricine are dreptul să facă o cerere privind continuare proceselor în care acțiunea penală a fost suspendată", a spus avocatul Gabrielei Firea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel