Dosar Dragnea. Toni Neacșu anunță ce urmează

Toni Neacșu
Toni Neacșu

Toni Neacșu, fostul avocat al Bombonicăi Prodana, în dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, a vorbit, la Antena 3, despre ce urmează în dosar. 

Avocatul a precizat, la Antena 3, că Liviu Dragnea nu mai poate plăti prejudiciul, acesta trebuia să fie plătit înainte de primul termen de judecată. În același timp, Toni Neacșu a precizat că Liviu Dragnea nu era în situația de a putea plăti prejudiciul, această variantă aplicată de fosta soție neputându-i fi aplicată. 

”Nu, situația dumnealui nu permite, trebuia plătit până la prima judecată. Perioada faptelor săvârșite de dumnealui nu permite această ipoteză. Dumnealui nu putea plăti prejudiciul.” a spus Toni Neacșu, la Antena 3.

Cât despre ce urmează să se întâmple la ședința de judecată din 8 octombrie, Toni Neacșu a afirmat: ”Motivarea nu a fost comunicată părților, se reia judecata, se poate întinde mai mult sau mai puțin, depinde de apărările care se vor face. În momentul de față, DNA a atacat hotărârea, avocații, părțile au atacat hotărârea.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel