Dosar DNA pe tema OUG. Procurorul care îl va ancheta pe Grindeanu, același care l-a anchetat și pe Ponta

Jean Uncheșelu este procurorul ce se va ocupa de anchetarea membrilor Guvernului, în urma dosarului penal deschis de DNA privind elaborarea Ordonanțelor de Urgență de pe 31 ianuarie.


"Un procuror care a venit de la Caracal, cu o experiență destul de mică a ajuns în 2014 la DNA și iată că a efectuat urmărirea penală împotriva lui Victor Ponta, Dan Șova și iată că ajunge din nou să lucreze pe un dosar al unui ministru" a explicat jurnalistul Ana-Maria Roman la "Ediția specială" de la Antena 3.

Citește și: DOSAR DNA pe tema ordonanțelor. Ce spune procurorul general

Săptămâna trecută, Direcția Națională Anticorupție confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative și că se efectuează acte procedurale. Anterior, Ministerul Justiției preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel