Dosar DNA, 77 de oncologi - Clasarea

O procuroare DNA a clasat dosarul în care erau acuzați 77 de medici oncologi. 

”Doamna procuror constată că sunt anumite încălcări pe care le încadrează în sfera moralității, nu în sfera penală!” a spus un avocat din dosar, la Antena 3. 

(w670)

(w670)

(w670)

Amintim că în 2016, Direcţia Naţională Anticorupţie anunța că 77 de medici specialişti oncologi erau urmăriţi penal pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, "după ce au beneficiat de excursii în India în schimbul prescrierii anumitor medicamente".

Medicii erau cercetaţi în dosarul în care în iulie 2015 procurorii anticorupţie efectuaseră percheziţii în 61 de locaţii din Bucureşti şi şapte judeţe.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis la acea vreme, procurorii dispuseseră efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de 82 de suspecţi: o societate având ca obiect de activitate servicii de import, distribuţie şi promovare a produselor farmaceutice şi patru reprezentanţi cu funcţii de conducere în firma respectivă, pentru dare de mită, în formă continuată (77 acte materiale), şi 77 de medici specialişti oncologi, pentru luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel