Dosar de ultraj pentru criminala de la metrou. A atacat gardienii

Magdalena Şerban, femeia care a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în urmă cu o săptămână, ar fi recidivat în închisoare.

Criminala de la metrou a atacat două femei care o păzeau în puşcărie. Aceasta a rupt şi a spart tot ce a găsit în celula în care a fost închisă, la Spitalul Penitenciar Jilava.

Atacul a survenit brusc, fără să fi existat vreun conflict de la care să degenereze situaţia. Femeia şi-a vărsat furia asupra personalului însărcinat cu paza sa.


Denisa Ene, purtător de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, a declarat că "În data de 18 decembrie 2017, persoana privată de libertate M.Ş, arestată preventiv pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat înjurii şi ameninţări cu moartea asupra a două agente supraveghetor din zona de deţinere. Conform dispăziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Conform articolului 257 CP, care spune că "ameninţarea săvârşită prin mijloace de comunicare împotriva unui funcţionar public aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege. Administraţia locului de detenţie va dispune măsurile disciplinare prevăzute de3 legislaţia în vigoare."

Ca urmare a acestor fapte, ea va fi cercetată şi pentru ultraj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel