Dosar Bombonica. Maria Vasii: Vă spun ceva în exclusivitate

Avocata Maria Vasii a făcut o dezvăluire despre dosarul Bombonica, în emisiunea Se întâmplă în România, de la Antena 3.

"Trebuie să vă spun ceva, în exclusivitate, despre dosarul domnului Dragnea, cunoscut ca "Bombonica". La ultimul termen de judecată, am fost informaţi că la dosar au fost depuşi câţiva terra de înregistrări: zeci de dvd-uri care curpindeau înregistrări asupra unor convorbiri efectuate de domnul Dragnea, dar şi supraveghere ambientală, într-un proces în care prejudiciul era mai puţin de 50.000 de euro. Aşadar, interceptările vizau chetuieli care depăşeau câteva milioane de euro. Găsiţi o raţiune?

Aceste interceptări nu au fost nici măcar prezentate ca probe în proces pentru că nu aveau nimic relevant. Înregistrările au fost realizate pe perioada în care era preşedinte al consiliului judeţean. Nicio probă nu a fost valorizată în cadrul procedurii penale.

Nu este îndreptăţit, poate, un om politic să socotească faptul că a fost supravegheat, sub pretinsa aparență a unei investigaţii penale, când de fapt se urmăreau aspecte ce ţineau de activitatea politică? Mă întreb", a declarat Maria Vasii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel