Dosar Bica 2. Alin și Dorin Cocoș, Alina Bica și Florin Mihăilescu, arest preventiv pentru 60 de zile. Ce spune Lucian Bolcaș

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul său, Alin Cocoş, fosta şefă DIICOT, Alina Bica şi Florin Mihăilescu, fost polițist și consilier al Alinei Bica, rămân în arest preventiv în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, cunoscut drept "Bica 2". 

Arestul preventiv este pentru 60 de zile, pentru că atunci când dosarul ajunge în instanță, când persoanele acuzate sunt trimise în judecată, mandatul de arest preventiv este de 60 de zile, nu de 30 de zile. 

"Este o situație specială. Ajuns în instanța de judecată, mandatul validat devine obligatoriu pe parcursul justiției, cu obligația instanței de a face verificare la două luni, ceea ce nu exclude o cerere de eliberare în aceste două luni", a spus avocatul Lucian Bolcaș, la Antena 3. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat în discuţie, vineri, măsurile preventive dispuse de procurori în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale acordate lui Gheorghe Stelian, pentru un teren supraevaluat. Decizia de vineri nu este definitivă. 

Dorin şi Alin Cocoş și-ar fi recunoscut faptele din dosarul "Bica 2"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel