DOSAR ALINA BICA: Avocata Laura Voicu a dezvăluit un episod necunoscut cu fosta șefă DIICOT, petrecut în arest

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a atras atenția asupra situației în care se află clienta sa și a făcut dezvăluiri despre ce i se întâmplă fostei șefe DIICOT în arestul preventiv.

Citește și: Dorin Cocoș, denunț EXPLOZIV în Dosarul ANRP. Cine e persoana care a primit 7,5 milioane de euro

În emisiunea „Ediția de seară”, de la România Tv, Laura Voicu a vorbit despre denunțurile făcute la DNA și a atras atenția asupra faptului că Alina Bica se află în arest cu toate că numele său nu apare în aceste destăinuiri.

„Până și în aceste denunțuri, în care eu nu cred, nu apare nicăieri numele Alinei Bica. Pentru mine asta este deja o problemă care mă revoltă ca om, nu ca avocat. Deci femeia aia stă la pușcărie de peste 90 de zile și nimeni nu spune că i-a dat bani, milioane, sute de mii și este singua încarcerată”.

„Puneți-o să formuleze un denunț, că e singura soluție”, a intervenit moderatorul Victor Ciutacu.

„Păi am pus-o, domnule Ciutacu. I-am spus: ”Hai să scriem și noi ceva, despre Putin, despre Merkel, despre oricine altcineva, pentru că e clar că rolul avocatului e fix zero. Scrii un denunț, te duci acasă””, a replicat avocata.

„Păi și n-a vrut să-l scrie?”, a continuat jurnalistul.

„Păi ce să scrie, domnule Ciutacu, că acum stau și mă întreb altceva: Cum este posibil ca aceste denunțuri să fie luate de bune și oamenii care-și recunosc faptele, care își vor înjumătăți pedeapsa, care merg pe procedura recunoașterii, o să ia un număr minim probabil de ani, dar recunosc că au luat niște milioane, ies afară, nu știu dacă se recuperează prejudiciul, iar un om care crede totuși în justiție stă închis pentru că nu are despre cine să vorbească și ce să scrie? 

(...) Ce vă spun eu acum vă spun fără acordul clientei mele și, dacă mă aude, îmi cer scuze că fac public. A întrebat procurorul DNA de ședință: ”Domnule procuror, dacă eu scriu acum, în acest moment, plec acasă? Vreți să scriu ceva? Nu știu ce să scriu, nu am despre ce să scriu!””, a mai relatat Laura Voicu.

„Și ce a zis procurorul?”, a întrebat Victor Ciutacu.

„Poate să zică ceva? S-a uitat în jos și asta a fost singura reacție”, a conchis avocata Alinei Bica.

Vezi și: Lovitură! Ce conține documentul "EXPLOZIV" anunțat de Alina Bica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel