DOSAR ADRIEAN VIDEANU. Mihai Cristian Atănăsoaiei, martor

Adriean Videanu
Adriean Videanu

În dosarul lui Adriean Videanu este martor şi fostul prefect al Capitalei Mihai Cristian Atănăsoaiei. La serviciile sale de notar ar fi apelat Adriean Videanu pentru a afla cum poate înstrăina acţiunile sechestrate de către DIICOT.

Procurorii DNA l-au audiat, ca martor, înainte de a formula propunerea de arestare în cazul lui Adriean Videanu, pe fostul prefect al Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaie. El profesa ca notar la momentul comiterii faptelor de către Adriean Videanu. 

"Este relevant, sub aspectul demersurilor efectuate de către inculpatul Videanu Adriean, în scopul «salvării acţiunilor sechestrate», declaraţia notarului Atănăsoaiei Mihai Cristian, care cu ocazia audierii ca martor a menţionat că spre finalul verii anului 2013, inculpatul Adriean Videanu s-a interesat de procedura necesară efectuării unei donaţii a unor acţiuni pe care le deţinea la .S.C Titan Mar S.A., donaţie pe care dorea să o facă copiilor săi: «...I-am explicat că, fiind vorba de o donaţie, atâta timp cât acţiunile sunt libere de sarcini, se pot dona doar prin act autentic. Adriean Videanu nu mi-a solicitat niciodată să îi fac întocmesc actul de donaţie cu privire la acele acţiuni»", notează judecătorul în motivare, redând declaraţia de martor a fostului prefect.

Adriean Videanu a fost eliberat sub control judiciar, vineri dimineaţă, de magistraţii ICCJ, care au judecat contestaţia sa la măsura arestului dispusă în 31 ianuarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel