Doru Iuga, declarație ȘOC care le dă fiori mai multor jurnaliști în scandalul momentului

Magistrații buzoieni au decis sâmbătă seară ca directorul publicației "Atac de Buzău" Florin Paraschivescu și redactorul Doru Iurga să fie plasați în arest la domiciliu. Pentru Oana Galanton, s-a decis să fie cercetată sub control judiciar.

Jurnaliștii au fost duși sâmbătă la Tribunal cu cătușele la mâini. Colegii lor de breaslă de la Buzău au vrut să afle poziția lor față de acuzațiile aduse.

Nu au aflat prea multe detalii, însă fostul director OTV, Doru Iuga, a făcut ziariștilor o declarație care multora le-a dat fiori: "Mare atenție, fiindcă mâine puteți fi luați și voi!".

 VIDEO (Știri de Buzău)

"Un an de zile nu am trecut pe aici. Nu are cum să aresteze o echipă întreagă de ziariști", a spus Florin Paraschivescu, la intrarea în sala de judecată.

[citeste si]

Începând cu toamna anului trecut, cei trei ar fi șantajat mai multe persoane din Buzău cărora le-ar fi solicitat remiterea a diferite sume de bani, a unui autoturism, precum și obținerea de foloase personale.

Vineri, 16 octombrie, polițiștii din cadrul IPJ Buzău şi IPJ Argeş au efectuat cinci percheziţii domiciliare în municipiile Buzău, Bucureşti şi Piteşti, la locuinţele celor trei persoane bănuite de comiterea infracţiunii de şantaj. Din locuinţele percheziţionate au fost ridicate terminale de telefonie mobilă cu cartele SIM, laptop-uri, unităţi centrale și înscrisuri cu valoare probantă în cauză.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii au surprins-o în flagrant delict pe Oana Galanton imediat după ce primise 500 lei de la un bărbat pe care este bănuită ca l-ar fi șantajat.

Iată și declarațiile avocaților celor trei jurnaliști:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel