Doru Ana: Ioan Gyuri Pascu a fost un om iubit; oriunde te duceai în ţara asta avea o uşă deschisă

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul Doru Ana, partener de scenă cu Ioan Gyuri Pascu în spectacolul 'Tache, Ianke şi Cadîr', se declară ''cutremurat'' de vestea morţii artistului, cu care de altfel vorbise cu câteva zile în urmă. 

'Sunt cutremurat. Noi aveam spectacol pe 4 octombrie, urma să mergem cu 'Tache, Ianke şi Cadîr' la Iaşi pe 31 octombrie şi pe 1 noiembrie. E adevărat că el s-a simţit oarecum slăbit în ultimul timp, dar tocmai spunea 'Hai că mă pun pe picioare că începem treaba în toamnă!'. Doar acum două-trei zile vorbisem', a menţionat Doru Ana, pentru AGERPRES.

El a spus că Ioan Gyuri Pascu era 'un om absolut extraordinar', care era iubit şi avea prieteni în toate locurile unde mergea.

'În ultimii zece ani, chiar ceva mai bine de zece ani, de când am început să jucăm împreună în 'O noapte furtunoasă' şi pe urmă în 'Tache, Ianke şi Cadîr', am fost aproape nedespărţiţi. Gyuri a fost un om absolut extraordinar, nu că era cunoscut şi arhicunoscut pe stradă, avea atâţia prieteni, atâţia oameni care îl iubeau, oriunde te duceai în ţara asta avea o uşă deschisă, avea prieteni, avea cunoscuţi. Pe urmă am fost în Canada, de la Vancouver la Toronto, pe unde mergeam spunea: 'Hai că aici este un prieten de-al meu'.

A fost un om atât de iubit, a fost unul dintre oamenii la care dragostea celor din jur am văzut-o manifestată peste măsură. Îmi pare foarte rău, nici nu-mi vine să cred', a arătat Doru Ana. Ioan Gyuri Pascu a murit luni, la vârsta de 55 de ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel