Doroftei, șocat după accident: "E doar un copil"

Leonard Doroftei a făcut prima declarație după ce fiul său a fost implicat într-un accident.

Leonard Doroftei a trăit un șoc după ce aflat că fiul său a fost implicat într-un accident rutier soldat cu un rănit și cu patru mașini avriate. Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza nepărstrării distanței regulamentare și au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"A fost un șoc și pentru Alexandru"

"Normal că a fost un șoc pentru întreaga familie. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întâmplat. Nu este primul său ultimul accident de acest fel, care are loc în România

"A fost un șoc și pentru Alexandru, e până la urmă doar un copil. Nu este adevărat că tasta telefonul mobil înainte de impact. Alex mi-a spus că pur și simplu s-a trezit cu Loganul în față. A frânat, a tras de volan, dar mașinile (n.r. Mercedesul condus de Alexadru a intrat într-un Logan) tot s-au lovit și, mai apoi, au intrat în celelalte două (n.r. – un BMW și un Opel Corsa). Alex a sărit imediat din mașină și s-a dus să-l ajute pe domnul care se afla în Logan", a declarat Leonard Doroftei, pentru Libertatea.

"Nu e un golan, un derbedeu"

"Alex este student în anul 2 la Fizică Atomică, la Măgurele. Nu e un golan, un derbedeu sau unul care să facă tâlhării. E un băiat extrem de silitor, cu 10 la matematică. Îi place să se lupte, să reușească în viață. După accident, s-a stabilit că n-a consumat alcool, pentru că pur și simplu nu bea", a mai spus Doroftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel