Doroftei, Elisabeta Lipă sau Teo Trandafir şi-au declarat sprijinul pentru Huidu în ediţia specială a Cronicii Cârcotaşilor

Mihai Găinuşă a moderat o ediţie specială a Cronicii Cărcotaşilor în care a avut invitaţi de marcă precum Leonard Doroftei sau Elisabeta Lipă. Aceştia si-au arătat sprijinul faţă de momentele grele prin care trece Şerban Huidu, dar au spus că emisiunea Cronica Cârcotaşilor trebuie să continue, indiferent dacă Huidu este sau nu prezent.

Codrut Keghes, alias Dezbrăcatu, a spus că personajele din Cronică au devenit marcă înregistrată şi că în aceste momente lumea îi identifică pe stradă în acest fel. El a adăugat că prezenţa lui Huidu este importantă, dar echipa ar putea continua şi fără sprijinul său direct.

Emisiunea a fost presărată cu momente speciale în care oameni ce au apărut de-a lungul timpului la Cronică şi-au spus părerea despre emisiune. Un moment emoţionant a fost povestit de Teo, care îşi aduce aminte că după o emisiune în ccare Huidu a făcut-o praf din cauza unei bâlbe, acesta i-a făcut o supriză şi a venit în timpul emisiunii sale de la ProTv cu un buchet imens de flori pentru a-şi cere scuze.

"Emisiunea de astăzi va fi una atipică. Nu vrem să ne erijăm în avocaţii apărării lui Şerban, nici el nu ar vrea aşa ceva. Sunt şi suntem alături de le ca oameni şi colegi. Îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut şi îi respectăm decizia de a se retrage din viaţa publică. Îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut în Cronica Cârcotaşilor. dar nu vom vorbi despre Şerban Huidu aici, ci despre produsul media căruia el i-a temelia, ci despre echipa care produs acest spectacol. Astăzi vom renunţa la satiră şi la elementele de umor şi vom încerca să explicăm ce a însemnat Cronica Cărcotaşilor", a spus Mihai Găinuşă la începutul emisiunii.

Mihai Gainusă a fosst de această dată moderator şi i-a avut drept invitaţi în platou pe Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei, Liana Stanciu şi Mihai Georgescu, Cristina Ţopescu, Grig Chiroiu, Călin Goia, doctorul Cristian Andrei, jurnalistul Petrişor Obae dar si reprezentanţi ai presei scrise. Nu vor lipsi nici colegii Codruţ Keghes, Octavian Păscuţ, Oana Ioniţă, Cristian Hrubaru, Bebeluşele Ioana şi Cristina, membri trupei Jukebox, căştigătoarele bursei Toni Tecuceanu, dar şi duhovnicul Cârcotaşilor, părintele Vasile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel