Doroftei: 20% din câini vor fi salvați. Vor muri fără ca noi să luptăm pentru ei

Doroftei
Doroftei
Leonard Doroftei, a comentat, la RTV, declarația dată pentru DeCe News. Președintele Federației Române de Box subliniase că eutanasia în masă a câinilor maidanezi nu este o soluție, precizând că pe acest principiu ar trebui să ucidem și bătrânii. 
Întrebat în cadrul emisiunii Ediție Specială dacă nu cumva declarația a fost prea dură, Leonard Doroftei a răspuns: "Este dură, dar și ce se întâmplă acum este dur". A completat: "Mă gândesc că o să ajung bătrân curând. Ce se întâmplă acum e un test pentru noi ca oameni".
Leonard Doroftei a subliniat că nu ai cum să compari un câine cu un porc, pentru că este o diferență între animalele de companie și animalele crescute pentru hrană.
El a explicat că nu pune animalul înaintea omului. Leonard Doroftei a precizat că, așa cum are grijă de cei trei câini ai săi, așa are grijă și de copiii neajutorați- "Îi ajut, i-am băgat la școală, îi îmbrac, dacă ați citi ziare, ați vedea că fac lucruri pentru societate".
"Eu cred că un 20 % din câini vor fi salvați, dar din discuțiile de acolo ne învârtim în cerc. Câinii vor muri fără ca noi să luptăm pentru ei", a conchis Leonard Doroftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel