Dorneanu, atacat. Dragnea, reacţie

Valer Dorneanu
Valer Dorneanu

Liviu Dragnea a comentat incidentul în care un grup de oameni l-au agresat verbal şi l-au huiduit pe Valer Dorneanu

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a comentat asupra incidentului în care a fost implicat Valer Dorneanu, cel care a fost agresat verbal şi huiduit de un grup de oameni.

"Asta arată că domnul Lazăr foloseşte Parchetul General pentru a-i proteja pe aceşti indivizi. În oricare altă ţară, Parchetul General intervenea imediat. Când era vorba de un parlamentar şi despre un om oarecare. E preşedintele CCR. Vreo reacţie de la Parchet? Absolut niciuna. Ia gândiţi-vă dacă s-ar fi luat de domnul Iohannis, ce s-ar fi întâmplat? Îi luau cu duba în trei minute. [...] Credeţi că ăştia au aflat ei adresa domnului Dorneanu? Sigur că le-au dat-o tot structurile.

Şi de ce? Pentru că ei urmează să decidă pe ultima lege a Justiţiei, probabil şi au zis să înceapă presiunea pe Curtea Constituţională, cum au avut presiune şi la mine la proces. La fiecare termen erau acolo. 7-8 inşi, vor să preseze, să pună presiune pe decidenţii din această ţară ca să-i timoreze. Aceasta este democraţia în viziunea lui Iohannis. Nu l-am văzut să iasă şi să spună că el dezavuează astfel de purtări", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel