Dorna alături de Simona Halep lansează campania „Fii în inima lor pe viață”

Dorna și Salvați Copiii susțin – pentru al cincilea an consecutiv, cauza copiilor născuți prematur, alături de ambasadoarea cauzei, Simona Halep.

Timp de 8 săptămâni, începând cu data de 16 februarie 2017, românii sunt invitați să susțină din inimă copiii născuți prematur, în mod simbolic, pe Facebook, în campania manifest „Fii în inima lor pe viață”, un nou capitol al inițiativei caritabile Grijă pentru Copii.

Campania de anul acesta – „Fii în inima lor pe viață” – a pornit de la ideea că atunci când ești alături de cineva într-un moment greu, îi rămâi în inimă pentru totdeauna. Mecanismul campaniei îndeamnă la susținerea cauzei printr-un gest simbolic, acela de a da „love” postărilor de campanie care vor fi publicate, în următoarea perioadă, pe pagina oficială de Facebook Dorna România (www.facebook.com/Dorna.Romania/), pe cea a Simonei Halep   (www.facebook.com/simonahalep/) și pe cea a Salvați Copiii România (www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania/).

Obiectivul campaniei este de a strânge mai mult de 100.000 de inimi care să „bată” pentru copiii născuți prematur, iar Dorna va răspunde acestui demers de susținere oferind echipamente medicale de specialitate către maternitățile din România, prin intermediul Salvați Copiii România.

 ”Este important să aducem o schimbare durabilă în comunitate, este important să ne implicăm, să susținem cu adevărat cauzele în care credem. Suntem mândri de schimbarea pe care am adus-o în acești cinci ani de „Grijă pentru copii” și suntem încrezători în ceea ce vom realiza în viitor. Campania de anul acesta, „Fii în inima lor pe viață” este din nou un îndemn la implicare pentru fiecare dintre noi, pentru ca noi credem cu tărie că fiecare gest contează, fie el cât de mic. Oricare din noi poate deveni susținător al copiilor născuți înainte de termen și poate contribui printr-un gest foarte simplu, acela de a face cunoscută aceasta cauză”, declară Anca Năstase, Senior Brand Manager Still Drinks România & Moldova. 



„Ca sportiv de performanță, știu cât de importantă este susținerea, iar gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult, îți dau curajul să continui. Sper să strângem cât mai multe inimi și să se alăture cât mai mulți români acestei cauze.”, declară Simona Halep.

 „În cei cinci ani, de când am deschis acest nou front pentru combaterea mortalității infantile, Salvați Copiii România a contribuit la salvarea a peste 24.000 de copii. Sprijinind cauza copiilor născuți prematur, care luptă pentru a supraviețui în maternitățile în care vin pe lume, e ca și cum ai dărui ceva din tine, din trupul tău și din viața ta.Astfel, oferindu-ne, simbolic, inima acestor copiii absolut extraordinari care, secundă de secundă, se luptă cu determinare să supraviețuiască, donăm, de fapt, viață”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

În România, conform datelor statistice oferite de Ministerul Sănătății în 2011, prin Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului (IOMC) 'Alfred Rusescu', unul din zece copii se naște prematur, având nevoie de atenție specială chiar din prima oră de viață.

Nașterea înainte de termen îi lasă bebelușului mai puțin timp pentru dezvoltarea și maturizarea intrauterină, printre consecințe numărându-se greutatea scăzută la naștere și riscul crescut de apariție a afecțiunilor medicale, inclusiv respiratorii, digestive sau oftalmologice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel