Dorința disperată a Regelui Charles. Nu se poate îndeplini din cauza "temerilor" Prințului Harry. "A refuzat oferta. Surpriză pentru Casa Regală!"

Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal

Regele Charles ar avea o dorință care nu se poate îndeplini din cauza "temerilor" Prințului Harry.

Potrivit unui expert regal, Regele Charles are o dorință disperată, dar care nu se poate îndeplini din cauza „temerilor nefondate” ale Prințului Harry privind securitatea, scrie Mirror.

Prințul Harry, care are o legătură dificilă cu tatăl său, ar fi refuzat propunerea Regelui Charles de a rămâne într-o reședință regală în recenta sa vizită în Marea Britanie, la începutul acestei luni. Se spune că acesta a respins oferta deoarece nu a fost prevăzută nicio măsură de securitate, iar reședința s-ar afla într-o „locație vizibilă, cu puncte de intrare și ieșire publice și fără protecție a poliției”.

Harry a fost implicat într-un dosar de lungă durată împotriva Ministerului de Interne din Marea Britanie, după ce s-a decis ca acesta să nu mai aibă parte de protecția poliției, după ce s-a mutat în Statele Unite. Acum, potrivit biografului regal Ingrid Seward, problema securității pare a fi în continuare o barieră atunci când vine vorba de o reuniune regală.

"O surpriză pentru Casa Regală"

„Temerile de securitate ale lui Harry și Meghan ar putea fi o piedică în calea oricărui tip de reuniune cu Familia Regală. Dar, fără îndoială, au fost invitați la Balmoral în această vară. (...) Ar fi foarte trist dacă lui Charles i-ar fi refuzat plăcerea de a-și vedea nepoții doar din cauza problemelor nefondate de securitate ale lui Harry”, a spus aceasta.

Prințul Harry a călătorit singur în Marea Britanie în urmă cu câteva săptămâni, dar nu s-a întâlnit cu tatăl său și a spus că Charles, care urmează un tratament pentru cancer, era prea ocupat pentru a-l vedea. 

„Comportamentul imprevizibil al lui Harry este dăunător pentru tatăl său. Chiar dacă era prea ocupat pentru a-l vedea pe Harry – și este foarte posibil – să emită un anunț în acest sens este inutil și nu aduce beneficii nimănui. Acesta este mai ales cazul când tatăl este încă în curs de tratament pentru cancer și ar putea fi foarte obosit și fragil emoțional. (...) Când prințul Harry a refuzat oferta tatălui său de a rămâne la o reședință regală în timpul călătoriei sale de trei zile la Londra, în mai, a fost o surpriză pentru Casa Regală", a spus Ingrid Seward.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel