Dorina Chiriac, unde l-a văzut pe Emil Constantinescu: Am tresărit cumva de o emoție

Emil Constantinescu
Emil Constantinescu

Actrița Dorina Chiriac a scris în mediul online despre ziua în care l-a întâlnit în lift pe Emil Constantinescu.

„așa. și eram eu în lift la mega, eu cu un nene. liftul ăla mare. am apăsat să coborâm, și ușile-alea nu se urnesc chiar imediat, au o setare (...). mai stăm. îmi pare logic. așa. și văd că se desprinde de departe o siluetă-naltă, dreaptă, în palton oxford îngrijit, și se îndreaptă cu adresă fermă către lift. e președintele Emil Constantinescu. tresar. nu, ete, nu vizibil. brusc mă gândesc absurd c-arăt ca naiba, nu știu de ce. el, da, arată bine, de parc-ar fi-n campanie electorală sau ceva. e elegant și drept, ochi zâmbitori, și vine către lift. decid că-l prinde și nu apăs butonul de menținere a ușilor deschise. e-n fața mea. ușile se închid. președintele nu se oprește, trece mâna profi printre ușile aproape-nchise, ușile se deschid și președintele se duce în spatele meu urmat de un bărbat pe care nu știu de ce nu l-am văzut eu înainte.

stăm. bărbatul spune președintelui: "Cred că nu e apăsat." Momâia cu glugă (eu) care stă fix lângă butoane nu se mișcă. președintele întinde mâna fină pe sub ochii mei, dar liftul a decis să se pornească. dacă deschizi iar ușile, își ia programul de la capăt. apăsasem, nene.

măi, cum să fac când ies din lift? să ies eu prima, că-s singura din lift cu niște vagi urme de feminitate? adică nu e asta, nu, dar dacă iese tot așa de ferm, precis mă ia-n picioare, cade peste mine, și nu se cade la un președinte care arată ca un președinte. eu sunt ok pe comedie, sunt ok, dar președintele? gluga din cap mă-mpiedică să-l văd cu coada ochiului, ca să-i prevăd direcția.

am fost la mega azi cu președintele Emil Constantinescu. am tresărit cumva de o emoție. sunt vie

aterizăm. ăăă. ne oprim. se deschid ușile. ies prima strângând ochii ca atunci când crezi că-ți cade oarece în cap. Emil Constantinescu așteaptă să cobor și iese demn și drept urmat de omul ăla. eu imi târăsc în urmă căruciorul roșu cu apă, conopidă și spanac, și am senzația tâmpită că m-a văzut într-o postură indecentă. clienții și-angajații mega se uită după el, unii-l opresc, el se oprește să vorbească, să asculte, de parcă de-aia a venit. are ceva de vizită de lucru, una simpatică, așa, pe la vitrina cu mezeluri, oamenii-s bucuroși să-l vadă. mă uit în jur și toți sunt bucuroși, emoționați. sunt luminoși. le face bine.

am fost la mega azi cu președintele Emil Constantinescu. am tresărit cumva de o emoție. sunt vie”, a scris, pe contul de Facebook, Dorina Chiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel