Dorin Florea: 24 de candidaţi ARD nu îndeplinesc condiţii de integritate

Florea
Florea

De Ce News a publicat, duminică,  în exclusivitate că peste 20 de candidați ARD nu îndeplinesc condițiile de integritate, potrivit Codului etic condus de Monica Macovei. Luni, prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a confirmat că 24 de persoane nu ar îndeplini criteriile de integritate, iar opt dintre acestea au depus contestaţii care vor fi discutate în următoarele două zile şi a arătat că nu au ce căuta pe liste persoane care au greşit.

El a spus, într-o conferinţă de presă, că speră ca PDL să greşească mai puţin de această dată cu lista de candidaţi, menţionând că din cei 400 de candidaţi, 24 nu îndeplinesc criteriile de integritate.

 "Din cei 24 sunt opt contestaţii şi restul au fost respinşi. Contestaţiile vor di discutate în două. Sunt oameni asupra cărora au planat suspiciuni grave sau incompatibilităţi certe, e clar că nu vor mai fi (pe listă - n.r.)", a precizat Dorin Florea după şedinţa BPN al PDL. De precizat că liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a fost scos de pe listele de candidați de către Monica Macovei

 "La nivelul de mediocritate, la nivelul de isterie care caracterizează România este absolut necesar ca fiecare partid responsabil să-şi facă analiza candidaţilor. O face PDL de ani buni, a greşit şi în trecut de câteva ori, să sperăm că acum va greşi mai puţin", a precizat Dorin Florea.

 El a arătat că cele opt contestaţii urmează să fie judecate "faţă în faţă cu persoanele respective". "Un om care a greşit în faţa electoratului, un om care-şi pune interesul personal mai presus de ceea ce înseamnă România astăzi, cred că nu are ce căuta pe listă. Ăsta e punctul meu de vedere. Într-o perioadă dificilă, într-o credibilitate atât de scăzută în lumea politică, mi se pare absolut corect ca milosteniile să se întâmple în alte părţi. La partide şi într-o Românie care aşteaptă refacerea clasei politice mi se pare corect şi responsabil să-i analizezi şi să-i judeci după cum i-ar judeca şi omul", a mai spus Dorin Florea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel