Dorin Chioțea, despre Florin Filipoiu. Detaliu neştiut - VIDEO

Dorin Chiotea
Dorin Chiotea

Dorin Chioțea, într-un mesaj publicat pe Facebook, l-a adus în atenţie pe Florin Filipoiu, postând în acest sens şi o filmare de pe YouTube. În acelaşi mesaj, se întreabă cum îi poate fi reparată reputaţia.

"Pe la inceputul verii procurorii au dat iama in Facultatea de Medicina din Bucuresti. Prof univ dr Florin Filipoiu era intre cei vizati pentru pretinse spagi la examenul de Anatomie, unul din cele mai grele din cariera oricarui doctor. Toata deontologimea din media aproape l-a crucificat fara sa il intrebe ce si cum.

Mi-am permis sa spun public ca omul e de o probitate exceptionala. Unii m-au luat peste picior. Altii au pus-o pe seama faptului ca i-am fost student si o sustinere morala e normala. Putini stiu ca dl Filipoiu, un tanar medic la Revolutia din 1989, a fost atunci intre cele mai mediatizate personaje fiind prezent in toate punctele fierbinti. Il puteti vedea mai jos, de la sec 10! A refuzat orice avantaj la care altii au dat buluc. N-are si n-a cerut vreo diploma de revolutionar, scutiri de taxe si impozite, terenuri gratis, functii etc. Avantaje concrete lifetime, adica. Adunate, toate acestea reprezentau tentatii infinit mai mari si cu zero riscuri fata de orice spaga. Tot ce-a facut acest om in viata a fost nearzand etape, devenirea sa fiind pas cu pas.

(...) Cine il despagubeste acum pe prof Filipoiu pt toate aceste trairi groaznice? Cine plateste pt denunturile calomnioase, pt livrarea numelui dansului in spatiul public? Cum ii poate fi reparata reputatia impecabila ciobita de tot felul de nimeni?

Un stat solid nu inseamna doar anticoruptie cu orice pret, ci si atentie. Probe solide. Anchete fara echivoc. Protectia persoanei. Onestitate 360°, înainte de orice stigmatizare", este mesajul transmis de Dorin Chioţea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel