Dorian Popa, în emisiunea lui Gâdea: Nu vreau să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului

Mihai Gâdea și Dorian Popa
Mihai Gâdea și Dorian Popa

Dorian Popa a vorbit, joi, despre o perioadă grea din viața lui, separarea părinţilor săi. 

„Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu”, a spus, joi seară, Dorian Popa în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

„Mama este o super-eroină, a reușit să crească doi bărbați, în ciuda contextului greu. Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare. Problema a fost când separarea a început să devină evident numai din partea lui. Ori albă ori neagră, când mama spunea că se poate și gri. (...) Am rămas alături de mama. A devenit și mamă și tată, a făcut față cu brio. A ținut foarte mult la educația noastră, o respect mult. Au trecut anii, îi mulțumesc pentru educația oferită!”, a spus Dorian Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel