Dorian Popa, în emisiunea lui Gâdea: Nu vreau să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului

Mihai Gâdea și Dorian Popa
Mihai Gâdea și Dorian Popa

Dorian Popa a vorbit, joi, despre o perioadă grea din viața lui, separarea părinţilor săi. 

„Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu”, a spus, joi seară, Dorian Popa în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

„Mama este o super-eroină, a reușit să crească doi bărbați, în ciuda contextului greu. Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare. Problema a fost când separarea a început să devină evident numai din partea lui. Ori albă ori neagră, când mama spunea că se poate și gri. (...) Am rămas alături de mama. A devenit și mamă și tată, a făcut față cu brio. A ținut foarte mult la educația noastră, o respect mult. Au trecut anii, îi mulțumesc pentru educația oferită!”, a spus Dorian Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel