Dorian Popa a fost JEFUIT! A fost lăsat fără acte și bani: Să moară Jaxana

Dorian Popa a fost lăsat fără portofel, în care avea acte și bani! Hoții au acționat atât de bine, încât artistul nici nu a realizat, în primă fază, că a fost jefuit. 

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere!

Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste. Și, hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit', a mărturisit Dorian Popa pe Instagram.

Cântărețul a făcut o mică avere din postările din social media, bani cu care și-a construit o mega-vilă. 

„Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum... Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje... Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!", a povestit artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel