Dorel Vișan, întâmplare neștiută: Mi s-a oprit respiraţia de durere

Dorel Vişan a fost invitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars unde a povestit o întâmplare neștiută de public.

Acum câţiva ani, actorul a trecut printr-o traumă gravă. Întreaga palmă i-a fost arsă, dar iată că s-a vindecat fără să-i rămână niciun semn.

"Propolisul cu miere se pune indiferent de proporţii pe pielea ars. Eu personal am şters odată un disc unde făceam fripturi şi mi-a intrat toată mâna în ulei încins. Mi s-a oprit respiraţia de durere. N-am leşinat, am mers spre casă şi aveam un borcan cu tintură de propolis. Am avut inspiraţia genială să-mi bag mâna în propolis. Mi-a luat durerea în câteva secunde, nu m-a mai durut, nu s-a băşicat mâna şi s-a vindecat fără nicio urmă. Pe orice rană este pusă, tintura de propolis sau propolisul ajută", a declarat artistul.

Fiind apicultor înrăit, maestrul a dat şi o lecţie de viaţă legată de sănătate şi veninul albinelor, scrie Spynews.

"Acum mai nou am făcut o cură de venin de albine la încheieturi. Iei două albine pe zi timp de două săptămâni. Se pun în general la genunchi, sunt trei meridiane importante: splină, stomac, ficat. Se pun în general pe meridiane. Veninul de albine este extraordinar. Sunt nişte cutii speciale şi mi-am făcut şi eu cu care poţi transporta albinele. Cam 40-50 de albine încap. Le pui mâncare, un făgurel. Sunt bune pentru orice. Se prinde o albinuţă, se pune în locul unde vrei să te înţepe şi o apeşi puţin ca să n-o deranjezi. Te înţeapă, moare, şi laşi acul acolo 15 minute. Acul are sistem nervos independent şi el pulsează. După ce albina te-a înţepat, el pulsează încă 15 minute", a povestit Dorel Vişan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel