”Dorel” în acțiune, la Constanța. Au vrut să asfalteze, dar le-a înghețat asfaltul. Explicația companiei: Produs de înaltă calitate pentru reparații durabile

”Dorel” în acțiune, la Constanța. Au vrut să asfalteze, dar le-a înghețat asfaltul. Explicația companiei: Produs de înaltă calitate pentru reparații durabile / Foto: Captură video PRO TV
”Dorel” în acțiune, la Constanța. Au vrut să asfalteze, dar le-a înghețat asfaltul. Explicația companiei: Produs de înaltă calitate pentru reparații durabile / Foto: Captură video PRO TV

Câțiva muncitori din Constanța au vrut să asfalteze deși afară era ger, dar le-a înghețat asfaltul.

Un șofer din Constanța a filmat cum câțiva muncitori care încercau să asfalteze un drum s-au trezit cu asfaltul înghețat, înainte să termine lucrarea. Scenele au fost surprinse marți, 11 ianuarie, în jurul orei 12.00 în municipiul Constanța, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Nicolae Iorga.

Muncitorii au aruncat mai multe lopeți de asfalt încins pentru a acoperi o groapă, însă, pentru că nu l-au întins imediat, asfaltul s-a întărit. Șoferul care a filmat totul susține că muncitorii i-au cerut sfatul șefului de echipă, iar acesta le-ar fi transmis să spargă asfaltul cu lopețile și să-l întindă cum pot. De altfel, în imaginile video se vede cum aceștia încearcă să spargă asfaltul întărit.

Ce spune compania care se ocupă de asfaltare

După apariția imaginilor în spațiul public, reprezentanții companiei Confort Urban Constanța au făcut mai multe precizări.

“Din punct de vedere tehnic, în perioada sezonului rece se folosește un material numit: Mixtură stocabilă la rece sau pe scurt ASFALT RECE. Mixtura asfaltică stocabilă la rece este un material care este folosit la întreținerea curentă a drumurilor. Tehnologia de aplicare a mixturii stocabile la rece este diferită de tehnologia de aplicare a mixturilor asfaltice la cald. În clipul prezentat de dumneavoastră se poate observa tehnologia corectă de aplicare a mixturii stocabile la rece. Este un produs de înaltă calitate pentru reparații durabile, chiar permanente, fiind compus din agregate minerale sortate și acoperite de o pelicula de bitum fluxat cu aditivi speciali.”, au precizat reprezentanții companiei, potrivit ȘtirileProTv.ro.

Alți muncitori asfaltau un drum din Prahova cu PICIOARELE

Un alt video, cu doi  muncitori din Prahova care asfaltează un drum, a ajuns viral pe internet. Aceștia au găsit o metodă inedită pentru a acoperi o groapă. Ei au fost surprinși asfaltând o porțiune de drum cu picioarele, la propriu. Un trecător a filmat incidentul.

În imagini se observă cum într-o groapă a fost turnat asfalt, iar apoi, un lucrător se așează cu picioarele peste amestecul turnat pentru a-l nivela, api sare în sus pentru a-l presa mai bine. Celălalt lucrător a venit cu o flacără de la o butelie pentru a încălzi lucrarea. Vezi imaginile video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel