DOREL GIURGIU, câștigător EUROVISION 2018. Badea, mesaj FURTUNOS-VIDEO

Dorel Giurgiu - câștigătorul Eurovision România în anul 2018! Cel puțin asta își dorește Mircea Badea care a spus că va face tot ce îi stă în putință pentru îndeplinirea obiectivului.

Dorel Giurgiu este diferit. Nu este așa cum ne-am obișnuit să fie artiștii de la Eurovision. Pare un om în lumea lui, un om simplu care își vede de treabă. Cât despre mișcarea scenică, și la acest capitol punctează într-un fel sau altul. Dorel Giurgiu a participat și anul trecut la Eurovision, iar anul acesta și-a încercat, din nou, norocul.

"Sunt fan. (...) Eu am înțeles și cu artiștii români pe care îi chinuie talentul și sunt niște valori... am înțeles. Dar dacă vreți să avem vreo șansă la Eurovision, pe Dorel Giurgiu trebuie să-l scoatem câștigător. Nu știu cum se face asta pentru că nu m-a interesat niciodată, dar în România, Eurovision este o temă de interes. Dorel Giurgiu este unic. Dacă mergi cu el la Eurovision, toată lumea va spune: 'WOW!'. Reacția este absolut firească pentru că omul este spectaculos. Pe el în scoatem câștigător. Mă voi ocupa. Nu mai vreau să văd pisi, misi, ciuciu, mumu. Gata! A fost suficient. Este momentul pentru ceva unic: Dorel Giurgiu", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Discuție cu Bogdan Chirieac

"În pauza de publicitate, am vorbit și cu Bogdan Chirieac. I-am zis: 'dacă dumneavoastră, la DC News, nu îl susțineți pe omul ăsta... eu gata'. Mi-a zis că îl susține. Așa vă vreau, frații mei! Dorel la Eurovision! Am zis!", a mai spus Mircea Badea.

[citeste si]

"Acest om mi se par foarte, foarte tare. Nu sunt ironic când o spun. Am văzut tot felul de comentarii pe Facebook... Mie acest domn mi se pare Dumnezeu pe pământ. În primul rând, mi se pare drăguț, așa, ca atitudine. Nu este agresiv, nu este un div, nu se screme doar-doar să pară artist ca alții. Este un om în lumea lui. Nu am nimic rău de spus despre acest cetățean. Este ținta unor ironii pentru că este diferit", a adăugat realizatorul TV.

Vă place Dorel Giurgiu? Ascultați aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel