Donează sânge și mergi la cele mai tari festivaluri ale verii, Untold și Neversea

Alexandru Ichim / 09 mai 2019 / 16:36 Salveaza PDF Comentarii
Untold 2018. foto: facebook / UNTOLD
Descriere foto: Untold 2018. foto: facebook / UNTOLD

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, revine!

Campania se dezvoltă de la an la an, atât în privința numărului de donatori în centrele fixe cât și la caravanele mobile BLOOD NETWORK. Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România.

În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai-29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară.

Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România.

Donează sânge și primește bilete la Untold sau Neversea

 

Ca și în anii precedenți, anul acesta festivalierii vor putea dona atât la centrele fixe, cât și la caravanele mobile. De această dată, caravana poate fi găsită în nouă orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov și Constanța.

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA.

Unde găsești Caravana Blood Network

 

• CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR • TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI • IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL • TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ • ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII • SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII • BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE • BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM • CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU.

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez", vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27