Donald Tusk, mesaj în limbă română transmis după întâlnirea cu Grindeanu

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut vineri, la Bruxelles, o întrevedere cu premierul Sorin Grindeanu, în care au fost abordate principelele teme de actualitate de pe agenda europeană, alături de prioritățile noului guvern de la București. După întâlnire, oficialul european a postat pe Twitter un mesaj în limba română, însoțit de o fotografie realizată în timpul întrevederii.

"Întrevedere cu PM Sorin Grindeanu. Am evidențiat valorile UE și așteptările mari ale societății românești privind lupta împotriva corupției", a scris preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe Twitter.

Aceasta a fost prima întâlnire Tusk-Grindeanu după preluarea mandatului de către actualul șef al executivului român.

[citeste si]

Sorin Grindeanu a efectuat, joi și vineri, o vizită la Bruxelles, prilej cu care șeful Executivului român a avut întrevederi cu înalți oficiali ai Comisiei Europene și ai Consiliului European.

Joi, premierul Grindeanu s-a întâlnit cu Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, iar vineri șeful Executivului a avut întrevederi cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, cu Donald Tusk, președintele Consiliului European, și cu Jyrki Katainen, vicepreședinte al Comisiei Europene responsabil cu ocuparea forței de muncă, creșterea economică, investiții și competitivitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel