Donald Trump- Steve Bannon. Președintele îl atacă pe fostul strateg şef al Casei Albe

putin trump
putin trump

Preşedintele american Donald Trump a declarat că fostul strateg şef al Casei Albe Steve Bannon şi-a pierdut minţile atunci când a fost concediat, informează Reuters.

"Steve Bannon nu are nimic de-a face cu preşedinţia mea. Când a fost concediat, nu şi-a pierdut doar slujba, ci şi minţile. El nu reprezintă nimic pentru mine, este doar pentru el", a declarat Trump.

Declaraţia lui Trump vine după ce Steve Bannon a catalogat o întâlnire, în iunie 2016, a unui grup de ruşi cu Donald Trump Jr. şi reprezentanţi de rang înalt ai campaniei tatălui acestuia drept ”trădătoare” şi ”nepatriotică”, potrivit unor fragmente dintr-o nouă carte, la care agenţia a avut acces miercuri.

Bannon o ia în derâdere şi afirmă că a fost uimit de întâlnirea în Trump Tower, la New York, în care o avocată, Natalia Veselniţkaia, ar fi propus informaţii compromiţătoare despre candidata democrată la preşedinţie Hillary Clinton, potrivit cărţii “Fire and Fury: Inside the Trump White House” (”Foc şi pară: Înăuntrul Casei Albe a lui Trump”) a lui Michael Wolff.

La întâlnire, aranjată de fiul lui Trump, au participat şi ginerele lui Trump Jared Kushner şi directorul, pe atunci, al campaniei, Paul Manafort.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel