Donald Trump și-a PIERDUT un amic. Scrisoarea deschisă care o să-l supere pe președinte

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jurnalistul Piers Morgan, prieten de 15 ani cu președintele american, a anunțat încheierea relației sale cu Trump și a dat cărțile pe față, într-o scrisoare deschisă usturătoare.

Jurnalistul Piers Morgan, prieten de 15 ani cu președintele american, a anunțat încheierea relației sale cu Trump și a dat cărțile pe față, într-o scrisoare deschisă usturătoare, conform Daily Mail.

„Dragă Donald,

În această zi de vineri, mi-ai dat unfollow pe Twitter, iar considerând faptul că urmărești doar 47 de conturi, nu a fost o decizie neînsemnată. A venit la câteva ore după ce te-am criticat că ai folosit conferințele zilnice pentru coronavirus pentru teorii precum injectarea sau înghițirea clorului pentru a scăpa de Covid-19", a scris Piers Morgan.

Limbajul dur al jurnalistului

„Am folosit un limbaj foarte dur pentru a arăta că nu sunt de acord cu un astfel de comportament șocant, fără cap și îngrozitor de iresponsabil. Așadar, articolul începea cu cuvintele TACI DR**U' DIN GURĂ, PREȘEDINTE TRUMP! Pentru asta, nu-mi cer scuze", a continuat jurnalistul britanic.

„Ești cea mai puternică persoană din America și cuvintele tale au o greutate și consecințe uriașe. În câteva ore de la sugestia ta că ar fi o idee bună să folosim clor, o linie de asistență din Maryland a primit 100 de apeluri de la oameni, întrebând dacă ar trebui să folosească detergent casnic pentru a combate virusul și a fost nevoită să lanseze o alertă pentru a ruga persoanele să nu facă asta", se mai arată în articol.

„Cea mai recentă problemă a venit după ce ai stârnit interesul pentru un tratament anti-malarie, hidroxiclorochină, fiind o altă presupusă cură – până am realizat că a cauzat mai multe morți la pacienții COVID decât cei care nu au primit medicamentul", a mai scris Morgan.

Retorica lui Trump este periculoasă

„Aceasta este o ilustrație terifiantă a retoricii tale care poate fi periculoasă. Așa că da, cred că atunci când vine vorba de idei nebunești pentru posibile tratamente pentru coronavirus, ar trebui să taci dr**u' din gură. Înțeleg de ce astfel de limbaj de la un prieten vechi poate să te ofenseze, am înțeles când am scris-o. Ai o piele foarte subțire și primești critici foarte rău", a mai spus Piers Morgan. „(Chiar dacă, din experiență personală, nu cred că ești străin de terminologia profană când cineva te enervează pe tine)".

„Întotdeauna am crezut că cei mai buni prieteni sunt cei care nu trebuie să se teamă pentru a oferi critici sincere cuiva care se comportă într-un mod șocant de autodistructiv, mai ales când acea persoană este Președintele Statelor Unite, într-o pandemie", a explicat jurnalistul. „Ne știm de 15 ani și mereu am încercat să fiu drept și echilibrat despre președinția ta. Te critic când cred că o meriți (am scris 55 de articole critice la adresa ta) și te susțin când cred că ai dreptate".

Prietenia s-a încheiat

„Însă, dacă nu poți să accepți că te critic, prietenia noastră s-a încheiat, așa că lasă-mă să marchez finalul relației noastre cu câteva adevăruri despre cât de rău au manageriat această criză care până acum, dacă stai să te gândești, încă îți permit să fii reales în noiembrie", a încheiat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel