Donald Trump, eliberat fără control judiciar după audiere. A pledat nevinovat la 34 de capete de acuzare

Donald Trump devine primul preşedinte american care va fi pus sub acuzare, un moment istoric pentru SUA. 

Update 14: Preşedintele Donald Trump a părăsit marţi Tribunalul Penal din Manhattan, New York, fără nicio condiţie sau măsură de control judiciar, după apariţia sa istorică într-un caz de presupuse plăţi neregulamentare făcute actriţei porno Stormy Daniels în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, informează AFP.

În această audiere fără precedent pentru un fost preşedinte american, Donald Trump a pledat nevinovat în cazul celor 34 de capete de acuzarea aduse împotriva sa de procurorul Alvin Bragg, la capătul a cinci ani de anchetă, scrie Agerpres. 

Update 13: Todd Blanche, avocatul lui Donald Trump, spune că fostul preşedinte este frustrat după audiere. 

"Este frustrat şi supărat. Nu e o zi bună. Nu mă aşteptam să se întâmple aşa ceva în ţara asta, cuiva care a fost preşedintele SUA", a spus Blanche, citat de CNN. 

Update 12: VEZI AICI DOCUMENTUL CU LISTA ACUZAŢIILOR CARE I SE ADUC LUI DONALD TRUMP. 

Update 11: Donald trump este acuzat de implicare într-o conspiraţie menită să submineze integritatea alegerilor din 2016. Procurorii spun că Donald Trump a făcut parte dintr-un plan menit să suprime informaţiile negative, inclusiv plata ilegală a 130.000 de dolari cerută de Donald Trump pentru a ascunde toate informaţiile care i-ar putea dăuna campaniei. 

În plus, Trump este acuzat că a falsificat registre fiscale pentru a-şi promova candidatura. 

The indictment alleges that the reason he committed the crime of falsifying business records was in part to “promote his candidacy." 

Update 10: Următorul termen în procesul lui Donald Trump a fost setat pentru 4 decembrie. Atunci, fostul preşedinte va fi audiat din nou. 

Update 9: Fostul preşedinte american a plecat de la tribunal şi se îndreaptă spre hotelul Trump Tower din Manhattan.

Update 8: Donald Trump a pledat nevinovat la toate cele 34 de capete de acuzare. 

Update7: Iată şi prima fotografie cu Donald Trump din interiorul tribunalului. 

Update 6: Preşedintele Joe Biden va urmări ce se întâmplă cu Donald Trump la ştiri, dar nu este prioritatea sa, anunţă secretarul de presă al Casei Albe. 

"Preşedintele se va concentra pe poporul american, aşa cum o face zilnic. Cazul Donald Trump nu este ceva pe care dânsul să se concentreze. Se va concentra pe lucruri care, spre exemplu, vor duce la preţuri mai mici în magazine pentru americani. Sigur, despre cazul Trump se vorbeşte pe toate canalele, aşa că evident că va prinde ceva ceva la ştiri. Dar nu e prioritatea sa", a transmis Karine Jean-Pierre. 

Update 5: Donald Trump a postat un mesaj pe reţeaua de socializare Truth Social, în timp ce se îndrepta spre tribunal. 

"Mă îndrept către tribunalul din Manhattan. Pare atât de ireal. Wow, mă vor ARESTA. Nu pot să cred că asta se întâmplă în America. MAGA!", a scris Donald Trump. 

Update 4: Fostul preşedinte american Donald Trump este în custodia poliţiei la biroul procurorului districtual din Manhattan, înainte de prezentarea în faţa instanţei, acolo unde va deveni primul preşedinte american acuzat pentru fapte penale din istorie. 

Update 3: Donald Trump şi-ar fi exprimat dorinţa de a fi fotografiat din faţă şi din profil, aşa cum se face cu cei luaţi în evidenţele autorităţilor americane atunci când comit o infracţiune, transmite o sursă apropiată fostului preşedinte. 

Update 2: Donald Trump a părăsit Trump Tower, pentru a se îndrepta spre tribunalul din Manhattan unde urmează să se predea. 

Update 1: Judecătorul care îi va citi acuzaţiile lui Donald Trump este Juan Merchan, judecător de Curte Supremă din New York. El este cel care l-a condamnat pe confidentul lui Donald Trump, Allen Weisselberg, la închisoare, dar a condus şi procesulîn care Organizaţia Trump a fost acuzată de fraudă fiscală. 

Merchan a fost descris de observatori drept un judecător "dur, dar corect, indiferent de persoana care este în faţa sa". 

- ştirea iniţială - 

Trump va ajunge la tribunalul din Manhattan în după-amiaza zilei de marţi (ora SUA), acolo unde arestarea sa va fi procesată de biroul procurorului districtual. Ulterior, Donald Trump va ajunge în faţa instanţei pentru a asculta acuzaţiile care i se aduc. 

Conform CNN, Donald Trump va fi însoţit de avocaţii Susan Necheles, Todd Blanche şi Joe Tacopina, dar şi de doi dintre consultanţii săi apropiaţi, Boris Ephsteyn şi Jason Miller. 

Vom reveni cu actualizări... 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel