Donald Trump, ofensivă totală. Acuze de ”trădare”

Președintele Donald Trump a lansat un atac dur asupra fostului șef al CIA.

Preşedintele american Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare, într-un interviu difuzat marţi de Fox News, relatează agenţia dpa. 

Cred că Brennan este un tip foarte rău şi, dacă avem în vedere aceasta, multe lucruri s-au întâmplat sub supravegherea lui, a declarat Trump despre Brennan, care a fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) în perioada 2013-2017, în timpul preşedintelui democrat Barack Obama. Cred că este o persoană foarte rea, a mai spus Trump. 

Preşedintele american a răspuns astfel la comentariile pe care Brennan le-a făcut despre conferinţa de presă a lui Trump de luni de la Helsinki cu liderul rus Vladimir Putin în care l-a acuzat de trădare pe liderul de la Casa Albă. 

Brennan a scris pe Twitter că declaraţiile lui Trump la conferinţa comună cu Putin ating şi depăşesc pragul de 'mari crime şi delicte' , citând cuvintele din Constituţia SUA care descriu motivele pentru o punere sub acuzare a unui preşedinte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel