Donald Trump șochează. Ce este dincolo de zâmbete forțate și strângeri de mână rigide-VIDEO

Summitul NATO a fost presărat cu momente care, cu siguranță, vor rămâne în istorie. Donald Trump și-a creat imaginea unui lider căruia îi place să fie veșnic în centrul atenției, iar "America pe primul loc". După ce Emmanuel Macron a câștigat la capitolul strângerii de mână cu președintele american, Donald Trump și-a impus autoritatea în timpul unei întâlniri cu liderii NATO.

Mai exact, în timpul unei vizite la noul sediul NATO de la Bruxelles, Donald Trump l-a împins pe premierul din Muntenegru, Dusko Markovici, și a trecut în fața lui. Președintele SUA nu i-a cerut scuze, s-a comportat de parcă oficialul nici nu exista. 

Youtube video image

Profesorul Marian Popescu a făcut un comentariu cu privire la ce s-a întâmplat la Summitul NATO.

"Secvențe cu liderii europeni și președintele american la Bruxelles: zâmbete forțate, false, strângeri de mână rigide, cu subânțeles, bătăi pe umăr (Trump/Macron), atingeri mimând "we agree that...", priviri rapide, piept în față (Orban înălțându-se cocoșește în spatele lui Trump e una frumoasă), mersul în aer liber și poziționarea celorlalți față de Trump, acesta cu grimase, buzele strânse pungă, luciri seci de zâmbet, și o intrare de rugbyst în prima linie la poză, trăgândul în lături pe muntenegrean, toate arată un peisaj al unui leadership din rigips, un "dans" dezarticulat al zvâcnetului, nu o voință de a pune capăt Răului. În acest timp, dezastrul psihic, emoțional al familiilor, prietenilor celor uciși și ucise în acte iraționale", a scris Marian Popescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel