Urmărește emisiunea live


Donald Trump șochează. Ce este dincolo de zâmbete forțate și strângeri de mână rigide-VIDEO

Summitul NATO a fost presărat cu momente care, cu siguranță, vor rămâne în istorie. Donald Trump și-a creat imaginea unui lider căruia îi place să fie veșnic în centrul atenției, iar "America pe primul loc". După ce Emmanuel Macron a câștigat la capitolul strângerii de mână cu președintele american, Donald Trump și-a impus autoritatea în timpul unei întâlniri cu liderii NATO.

Mai exact, în timpul unei vizite la noul sediul NATO de la Bruxelles, Donald Trump l-a împins pe premierul din Muntenegru, Dusko Markovici, și a trecut în fața lui. Președintele SUA nu i-a cerut scuze, s-a comportat de parcă oficialul nici nu exista. 

Profesorul Marian Popescu a făcut un comentariu cu privire la ce s-a întâmplat la Summitul NATO.

"Secvențe cu liderii europeni și președintele american la Bruxelles: zâmbete forțate, false, strângeri de mână rigide, cu subânțeles, bătăi pe umăr (Trump/Macron), atingeri mimând "we agree that...", priviri rapide, piept în față (Orban înălțându-se cocoșește în spatele lui Trump e una frumoasă), mersul în aer liber și poziționarea celorlalți față de Trump, acesta cu grimase, buzele strânse pungă, luciri seci de zâmbet, și o intrare de rugbyst în prima linie la poză, trăgândul în lături pe muntenegrean, toate arată un peisaj al unui leadership din rigips, un "dans" dezarticulat al zvâcnetului, nu o voință de a pune capăt Răului. În acest timp, dezastrul psihic, emoțional al familiilor, prietenilor celor uciși și ucise în acte iraționale", a scris Marian Popescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel