Donald Trump: Numai proştii cred că relaţiile strânse cu Rusia sunt un lucru rău

Donald Trump continuă să se opună concluziilor la care au ajuns serviciile secrete americane asupra implicării Rusiei în alegerile din 2016, iar sâmbătă, acesta şi-a apărat vechea credinţă conform căreia relaţia strânsă dintre SUA şi Rusia nu este un lucru nociv, ci chiar benefic pentru SUA, scrie CNN.

Comentariile lui Trump au fost făcute după ce serviciile secrete americane au realizat un raport de evaluare şi au ajuns la concluzia că guvernul din Rusia a influenţat scrutinul prezidenţial american din 2016, acest lucru ducând la victoria lui Trump, potrivit Mediafax.

Trump şi-a exprimat indignarea pe Twitter în ceea ce priveşte concluzia acestui raport. "Faptul că avem o relaţie bună cu Rusia este un lucru bun. Numai oamenii "proşti" sau fraierii ar crede că acest lucru este unul rău. Avem suficiente probleme în lume şi fără asta. Când voi fi preşedinte, Rusia ne va respecta mai mult decât o face în prezent, iar ambele ţări, cel mai probabil, vor lucra împreună pentru a rezolva unele dintre cele mai presante probleme şi aspecte ale LUMII!", a fost mesajul postat de Trump pe Twitter.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel