Donald Trump, la ieșirea de la urne: Trebuie să închidem granițele, să luptăm cu crima, să menținem taxele mici

Donald Trump: Cred că oamenii vor ieși la vot gândindu-se la problema criminalități, la taxe
Donald Trump: Cred că oamenii vor ieși la vot gândindu-se la problema criminalități, la taxe

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat marţi că a votat pentru guvernatorul Floridei Ron DeSantis în alegerile parlamentare de la jumătatea mandatului, relatează dpa.

'Da, am votat', a spus Trump la ieşirea dintr-o secţie de votare din Palm Beach, fiind întrebat de reporteri dacă a votat pentru DeSantis, considerat de mulţi ca un posibil candidat - şi, prin urmare, adversarul lui Trump - al Partidului Republican în alegerile prezidenţiale din 202.

"Cred că vom avea o seară grandioasă și va fi minunat să urmărim ceea ce se întâmplă. 

Trebuie să vă decideți în această seară și trebuie să mergeți să votați. Mergeți și votați pentru cine trebuie să votați.

Acestea sunt niște alegeri foarte importante și sperăm că se va întâmpla ceea ce este corect să se întâmple.

Cred că sunt candidați grozavi și care au avut campanii foarte bune. Cred că oamenii vor ieși la vot gândindu-se la problema criminalități, la taxe. Știți că avem cele mai mari reglementări în această direcție, știți că democrații vor să crească taxele, noi vrem să le ținem mici.

Trebuie să închidem granițele și trebuie să facem asta rapid și să continuăm să ne protejăm țara, altfel țara noastră va fi distrusă. Trebuie să luptăm cu crima, să încercăm să păstrăm taxele mici și trebuie să facem ceva legătură cu granițele”, a declarat Donald Trump după ce a ieșit din secția de votare.

Americanii au început să voteze marţi pentru alegerile organizate la doi ani de la scrutinul prezidenţial, numite şi alegeri de la jumătatea mandatului - 'midterms', care ar putea să le ofere republicanilor o majoritate în Camera Reprezentanţilor, să limiteze puterile preşedintelui Joe Biden pentru următorii doi ani şi să îi deschidă calea lui Donald Trump pentru a reveni la Casa Albă, precizează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel