Donald Trump - Kanye West. Scene mai puțin obișnuite la Casa Albă

O scenă mai puţin obişnuită a avut loc joi seară în Biroul Oval de la Casa Albă.

Un rapper, Kanye West, a monopolizat discuţia timp de 10 minute, a purtat o şapcă şi şi-a lăsat telefonul mobil pe biroul preşedintelui Statelor Unite, pentru a vorbi despre atributele sale masculine, tulburările lui mintale şi violenţele urbane, informează AFP.

Donald Trump a decis să îl primească joi la Casa Albă pe starul rap american, unul dintre cei mai înflăcăraţi susţinători ai lui, dovadă - potrivit preşedintelui american - a popularităţii sale în rândul electoratului de culoare. Apărând în faţa presei şi însoţit de fostul jucător de fotbal american Jim Brown, Kanye West - sau 'Ye', aşa cum doreşte să i se spună în prezent - a venit în Biroul Oval purtând o şapcă roşie pe care era imprimat celebrul slogan de campanie al preşedintelui Trump, 'Make America Great Again'.

Limbaj puţin adaptat solemnităţii locului

'Se întâmplă ceva atunci când îmi pun pe cap această şapcă, mă face să mă simt ca Superman. Este supereroul meu preferat', a declarat rapperul. Apoi muzicianul a spus că este o persoană care îl 'admiră' pe preşedintele american şi sectorul industrial, 'fără politică, nici alte prostii'. Continuând să folosească un limbaj puţin adaptat solemnităţii locului în care se afla, Kanye West i-a asigurat pe cei prezenţi că este un bărbat curajos: 'unii au încercat să mă sperie, să mă facă să nu port această şapcă'.

Apoi, rapperul a explicat că, după modelul protecţionismului economic promovat de Donald Trump, a cerut companiei producătoare de saltele Casper să îşi relocalizeze siturile de producţie pe solul american. Folosind o veritabilă furtună de cuvinte, rapperul a vorbit şi despre diagnosticarea lui cu sindromul bipolar, explicând că a fost vorba despre un diagnostic fals şi că, în realitate, el dormise în acele zile mult prea puţin, având un deficit pronunţat de ore de somn.

S-au îmbrățișat

Totodată, Kanye West şi-a activat ecranul iPhone-ului său în faţa camerelor de luat vederi, dezvăluind codul lui de deblocare - 00000. La finalul acelui monolog, în timpul căruia preşedintele Trumps s-a mulţumit doar să aprobe din când în când spusele rapperului, cei doi bărbaţi s-au îmbrăţişat, înainte de a merge să ia prânzul împreună, departe de camerele de filmat. 'Vreau să vă spun ceva, a fost foarte impresionant', a declarat preşedintele american. 'A fost într-adevăr ceva impresionant', a adăugat miliardarul republican. 'E un geniu'

Joi dimineaţă, cu ocazia unui interviu pentru postul conservator Fox News, fostul magnat al industriei imobiliare a vorbit despre relaţia lui specială cu 'Ye': 'Îmi place mult de el, îmi e prieten, îl cunosc de mult timp'. 'În lumea muzicii se spune că el este un geniu', a adăugat Donald Trump, referindu-se la artistul originar din Chicago, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi rapperi din Statele Unite şi din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel