Donald Trump Jr. sare la gâtul lui 'Beijing Biden': Este monstrul din Loch Ness!

Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr.
Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr.

În prima seară a convenției Partidului Republican, fiul cel mai mare al președintelui, Donald Trump Jr, a ținut un discurs fulminant.

"După 8 ani cu Obama și Biden, politicile lui Trump au fost precum combustibilul rachetelor pentru economia SUA și, în special, pentru clasa de mijloc!", a declarat Trump Jr. în timpul discursului, lăudând conducerea tatălui său. Dar cele mai puternice linii ale discursului său au fost atacuri la adresa lui Joe Biden, candidatul democrat la președinție, potrivit BBC.

'Beijing Biden'

Donald Trump Jr. a dat vina pentru noul coronavirus pe Partidul Comunist Chinez şi l-a luat în derâdere pe rivalul tatălui său, Joe Biden, ca fiind 'Beijing Biden', declarând că el este candidatul preferat al gigantului asiatic.

"Politicile radicale de stânga ale lui Biden ne-ar opri revenirea economică. Ei vorbesc din nou de închiderea economiei. Ce nebunie (...) Partidul Comunist Chinez îl susține pe Biden. Joe Biden vrea să aducă mai mulți imigranți ilegali care să ia locurile de muncă ale cetățenilor americani (...) ", a spus Trump Jr.

El i-a avertizat pe conservatori că democrații vor anula câștigurile economice pe care oamenii le-au simțit cu tatăl său la Casa Albă. "Joe Biden este, practic, monstrul din mlaștina Loch Ness. În ultima jumătate de secol, el a pândit prin mlaștină."

Trump Jr., despre 'războaiele culturale'

Părţi ale discursului său s-au concentrat de asemenea pe aşa-numitele 'războaie culturale', acuzându-i pe rivalii democraţi că încearcă să reducă la tăcere libertatea de exprimare şi 'să ne intimideze în supunere'. Trump Jr. a acuzat că democrații duc o campanie împotriva religiei.

La rândul său, preşedintele Donald Trump a adoptat luni un ton dur în intervenţia din prima zi a Convenţiei Naţionale Republicane, după ce a fost învestit oficial drept candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, avertizând fără dovezi că s-ar putea confrunta cu 'alegeri măsluite' în noiembrie, aminteşte Reuters.


Echipa de campania a lui Donald Trump a lansat o serie de obiective punctuale, printre care se remarcă promisiunea 'de a crea 10 milioane de noi locuri de muncă în 10 luni'.

Vezi și Trump, atacuri în rafală la adresa lui Biden și a democraților: Folosesc asta pentru a FRAUDA poporul american!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel