Donald Trump, în război cu presa

Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Albă, a anunțat luni că nu-i va mai acredita pe jurnaliștii cotidianului The Washington Post, acesta fiind ultimul exemplu de represalii împotriva organizațiilor de presă, scrie Agerpres.

Din cauza mediatizării incredibil de inexacte a campaniei Trump, care a bătut recordurile, revocăm imediat acreditările de presă pentru ziarul necinstit și șarlatan The Washington Post, scrie candidatul republican pe Facebook. Decizia îi va împiedica pe jurnaliștii cotidianului să intre la mitingurile lui Trump.

Decizia lui Donald Trump de a revoca acreditările de presă ale cotidianului The Washington Post nu este altceva decât o repudiere a rolului unei prese libere și independente. Când mediatizarea nu corespunde cu ceea ce dorește candidatul, atunci o întreprindere de presă este interzisă, a reacționat într-un comunicat Martin Baron, directorul redacției cotidianului The Washington Post.

Candidatul republican ar fi reacționat la publicarea unui articol luni de către cotidian, care a relatat că Trump a părut că-l asociază pe președintele Barack Obama cu extremiștii jihadiști.

Suntem conduși de un om care nu este destul de dur sau destul de inteligent, sau are altceva în cap, declara Trump luni dimineața la Fox News. Ceva se întâmplă, a adăugat el, deplângând refuzul lui Barack Obama de a folosi termenul de islamism radical.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel