Donald Trump, film. Producție importantă la Hollywood

Donald Trump
Donald Trump

Ascensiunea la putere a preşedintelui SUA, Donald Trump, va fi transpusă pe marele ecran într-un film intitulat 'The Apprentice' cu un scenariu scris de Gabriel Sherman, jurnalist la Vanity Fair, potrivit presei americane citate vineri de EFE. 

"În calitate de ziarist, am relatat despre Donald Trump timp de peste 15 ani", a declarat Sherman într-un comunicat. 

"De mult timp m-au fascinat începuturile sale ca tânăr afacerist în lumea dură de la New York din anii '70 şi '80. Această perioadă de formare arată multe lucruri despre omul care ocupă azi Biroul Oval", a subliniat el. 

Obiectivul este de a prezenta ascensiunea la putere a lui Trump din punct de vedere al influenţelor din cariera sa, precum cea a avocatului şi mentorului său, Roy Cohn. 

Filmul va fi produs de Amy Baer prin compania sa Gidden Media, care preconizează lansarea în curând pe ecrane a filmului 'Mary Shelley', o biografie a autoarei care l-a creat pe Frankenstein. 

Sherman nu este străin de Hollywood: el a reuşit ca 'The Loudest Voice in the Room', cartea sa despre fondatorul postului Fox News, Roger Ailes, să fie ecranizată într-un serial care va fi difuzat de televiziunea cu plată Showtime.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel