Donald Trump condamnă violenţele asupra Capitolului

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat joi că preşedintele Donald Trump şi guvernul său condamnă 'cât de ferm posibil' violenţele comise miercuri asupra Capitoliului, informează vineri AFP.

'Vreau să fiu clară: violenţele la care am asistat ieri la Capitoliu au fost îngrozitoare, reprobabile şi contrare valorilor americane', a spus Kayleigh McEnany într-o alocuţiune extrem de scurtă. 'Preşedintele şi administraţia sa le condamnă cât de ferm posibil', a adăugat ea fără să răspundă la întrebări în urma scenelor de violenţă comise de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu Donald Trump.

Purtătoarea de cuvânt a mai asigurat că întreaga echipă a Casei Albe lucrează pentru o tranziţie lină cu echipa viitorului preşedinte Joe Biden. 'America trebuie să se unească astăzi pentru a respinge violenţa la care am fost martori', a subliniat Kayleigh McEnany.

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump nu a mai avut nicio apariţie publică după scurtul videoclip apărut miercuri după-amiază în care îi ruga pe susţinătorii săi 'să plece acasă', dar în care mai declara:'Vă iubesc (...) Vă înţeleg suferinţa'. Înregistrarea video a fost retrasă de Twitter şi de Facebook, care au considerat că aceasta contribuie la creştere riscului violenţelor, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel