Donald Trump CONDAMNĂ „atacul cumplit” care a avut loc la Capitoliu

Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, a condamnat violențele și degenerările care au avut loc în Capitoliul din Washington, D.C.

Donald Trump a condamnat degenerările care au avut loc la Capitoliul din Washington, D.C. și le-a catalogat drept un „atac cumplit”.

„La fel ca toți americanii, sunt revoltat de violență, nelegiuire și haos”, a spus Trump, adăugând că a chemat „imediat” Garda Națională. Aesta a postat pe Twitter videoclipul la scurt timp după ce contul său a fost deblocat de rețeaua de socializare. Twitter, împreună cu Facebook, l-au suspendat pe președinte pentru postările sale inițiale referitoare la evenimentele din capitala SUA.

Președintele în exercițiu spune că a acționat legal

„Emoțiile sunt mari acum, dar temperamentele trebuie răcite și calmul restabilit”, a continuat președintele. "Trebuie să continuăm activitatea Americii. Campania mea a urmărit cu rigurozitate toate căile legale pentru a contesta rezultatele alegerilor. Singurul meu obiectiv a fost să asigur integritatea votului", a mai spus președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii.

Trump își dorește o tranziție liniștită

„Concentrarea mea se îndreaptă acum către asigurarea unei tranziții line, ordonată și fără probleme”, a spus Trump, recunoscând că „o nouă administrație” va fi inaugurată în ianuarie, informează Fox News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel