Donald Trump, anchetat de poliție

Poliția din Carolina de Nord (sud-estul SUA) încearcă să stabilească dacă Donald Trump, candidatul care conduce în alegerile primare republicane pentru scrutinul prezidențial din noiembrie, a incitat la violență la un miting electoral în timpul căruia un protestatar negru a fost lovit de un militant alb.

"Vom continua să examinăm toate circumstanțele, inclusiv toate acuzațiile suplimentare contra dlui McGraw, inclusiv posibilitatea ca atitudinea dlui Trump sau a campaniei dlui Trump să fi ajuns la un nivel incitând la revoltă, inclusiv acțiunile sau inactivitatea agenților noștri", a declarat luni biroul șerifului comitatului Cumberland, conform Agerpres.

John McGraw, 78 de ani, a fost arestat de poliție joia trecută și acuzat de agresiune și tulburare a ordinii publice după ce l-a lovit cu pumnul în față pe Rakeem Jones, un tânăr de culoare de 26 de ani în timp ce acesta era escortat afară de agenți de securitate de la mitingul ținut la Fayetteville.

Donald Trump este acuzat de critici de incitare a susținătorilor săi la violență, alimentând o atmosferă tot mai toxică în jurul mitingurilor și campaniei sale în general.

Omul de afaceri, ale cărui întruniri au devenit tot mai mult scena unor incidente, și-a anulat un miting vineri într-o universitate din Chicago după ciocniri între susținătorii săi și manifestanți, dintre care mulți negri și hispanici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel