Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Donald Trump, refuză să depănă mărturie în procesul de punere sub acuzare a sa
Donald Trump, refuză să depănă mărturie în procesul de punere sub acuzare a sa

Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace de către un membru eston al Parlamentului European, Jaak Madison.

Jaak Madison, un europarlamentar conservator din Estonia, a propus nominalizarea lui Donald Trump la premiul Nobel pentru Pace. Într-o postare pe rețelele de socializare, Madison a spus:

„În ultimii 30 de ani, Donald Trump este primul președinte al Statelor Unite care în timpul mandatului său nu a început un război. În plus, el a semnat mai multe acorduri de pace în Orientul Mijlociu, acorduri care au contribuit la asigurarea stabilității în regiune și a păcii”. Madison s-a referit la Acordurile Abraham, o declarație comună între Israel, Emiratele Arabe Unite și Statele Unite - și mai târziu, cu Bahrain și alte țări arabe.

Trump a fost nominalizat și anul trecut

Donald Trump a fost nominalizat și anul trecut la Premiul Nobel pentru Pace de deputatul norvegian Christian Tybring-Gjedde.

"Pentru meritul său, cred că a făcut mai multe încercări de a crea pacea între națiuni decât majoritatea celorlalți nominalizați la Nobelul pentru Pace", a declarat Tybring-Gjedde pentru Fox anul trecut.

Jared Kushner, ginerele lui Trump, a fost, de asemenea, nominalizat

Totodată, Alan Dershowitz, profesor emerit de drept la Harvard, l-a desemnat luni dimineață pe ginerele lui Trump și fostul consilier prezidențial, Jared Kushner. Dershowitz, care este eligibil să nominalizeze persoane din cauza statutului său de fost profesor de Drept Harvard, a susținut că Kushner și asociatul său Avi Berkowitz au contribuit la negocierea Acordurilor Abraham. Kushner a spus că e onorat să fie nominalizat.

Tot luni, mișcarea Black Lives Matter a fost nominalizată la premiul Nobel pentru Pace de către un parlamentar norvegian, Petter Eide. Acesta a spus că oamenii i-au trimis mesaje care spuneau că „BLM este o organizație violentă”, dar le-a respins, informează TheEpochTimes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel